Play & Display frame voor uw Elpees (LP) / Vinyl

ArtVinyl Logo

Play & Display Flip Frames zijn ontworpen om elke denkbare combinatie van albums en/of 12” singles te maken. Ook dubbel, driedubbel of vierdubbel albums passen er in! Verkrijgbaar in wit en zwart zodat de combinatie met de hoezen nog beter te kiezen is.

Uniek aan deze Art Vinyl Play & Display Flip Frames is het feit dat je onmiddelijk toegang hebt tot de plaat zelf, zonder dat je ze van de muur af moet nemen.

De Play Display serie is zo ontworpen dat de hoes inclusief de elpee(s) past, dus letterlijk PLAY en DISPLAY. Je kunt er zelfs twee of drie achter elkaar zetten, zodat je snel kunt wisselen.

De frames zijn verkrijgbaar per stuk, per drie, zes, negen en twaalf.

Om zelf te kijken waarom deze frames de keuze is van fijnproevers, zie: Speciale Eigenschappen.


Flip Frames

Het Play & Display ontwerp maakt het mogelijk om op een stijlvolle manier je platen te tonen. Binnen een paar tellen wissel je de inhoud zonder de lijst van de muur te halen dankzij het unieke een-klik systeem. Met een vinger klik je de lijst open en de voorzijde komt naar voren waardoor je bij de elpee kunt om deze te wisselen of de inhoud te pakken om deze op de platenspeler te leggen.

Het ArtVinyl concept is ontstaan uit het experimenteren met combinaties van platenhoezen en van het ontwerpen van thema’s en stijlen daarmee.
Het drukt de passie en creativiteit van de eigenaar uit, met een onmiskenbare link naar uw persoonlijke smaak. De Triple & Multiple Packs geven u deze mogelijkheid.

Meer informatie  

Eigenschappen

1 Wanneer u een andere hoes wilt plaatsen, is het niet nodig de lijst van de muur te halen.

U hoeft alleen maar bovenop de vergrendeling te drukken en het voorste deel van de lijst scharniert open.

2 Aan de wandzijde heeft de achterplaat op elke hoek een zacht dopje. Deze bieden extra stevigheid en zorgen er tevens voor dat er geen ongewilde krassen o.i.d. op de wand komen tijdens het ophangen.

3 De achterplaat van het frame heeft een centrale sleuf waarmee de Play & Display opgehangen kan worden met één enkele schroef. Dit maakt het eenvoudig om te installeren, het hangt altijd recht.
De sleuf is ideaal om de hoogte in te stellen zodat het in lijn hangen met andere frames makkelijker gaat.
Bevestigingsmateriaal is inbegrepen in de verpakking.

4 Albums variëren in dikte (denk aan dubbelelpees of zelfs driedubbel) maar voor een mooie strakke weergave moet de hoes toch goed geklemd zitten, ook de dunnere.
Om dit op te lossen hebben de Play & Display lijsten vier “vingers” op de achterplaat die er voor zorgen dat de inhoud goed strak in het frame zit.